Hjælpeværktøjer og Novavis tilbud til dig der er barn eller ung

Er du barn eller ung? Kender du en, der drikker for meget? Kontakt Novavi Ung Revers allerede i dag.

Hjælpeværktøjer i Novavi Ung Revers 

Hjælpeværktøjer til dig, der vokser op med forældre hvor alkohol eller stoffer fylder for meget. Ingen bør gå med den slags alene, og vi er der altid til at hjælpe dig uanset omfang eller behov. Vi tror på, at vi kan være med til at gøre en forskel for dig, som er i et hjem hvor alkohol eller stoffer fylder for meget, men vi tror også på at vi kan gøre en forskel for dig som er vokset op i sådan et hjem og har det med i bagagen, ind i dit voksenliv. Få hjælp i Novavi Ung Revers.

Novavi Ung Reverser et gratis tilbud til alle børn og unge 0-25 år der vokser op med forældre eller andre voksne i hjemmet, der drikker eller tager stoffer på en måde, der går ud over familiens børn, unge eller voksne.

I Novavi Ung Revers kan du gå i et forløb, hvor du enten har individuelle samtaler eller går i gruppe. Det er op til dig selv, hvorvidt det er noget du vil dele med andre.

Du kan også vælge at chatte med os eller skrive til vores brevkasse for at gøre brug af vores hjælpeværktøjer. Begge dele er selvfølgelig helt anonymt.

Du kan finde chatten her og brevkassen her

ungrevers.dk kan du læse mere om, hvordan det er at gå hos os. De unge mennesker der tidligere har kontaktet os har fået hjælp til, at navigere i deres følelser og komme skammen og/eller skylden der kan forbindes hermed, til livs.

Kontakt Novavi Ung Revers helt anonymt for at høre mere.

alkoholbehandling for unge hos Novavi

Har én af dine forældre
et alkoholmisbrug?

Folder om alkoholbehandling

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
få de seneste nyheder direkte i din inbox