Henvisning til alkoholbehandling

Kontakt det nærmeste behandlingssted for en henvisning til alkoholbehandling af en borger.

Hjælp en borger med en henvisning til alkoholbehandling

Novavi er Danmarks største private udbyder af alkoholbehandling, og behandler hvert år mere end 3.000 mennesker, der ønsker at ændre deres forhold til alkohol og vi hjælper også gerne med en henvisning til alkoholbehandling. Novavi tilbyder professionel ambulant alkoholbehandling på 8 behandlingssteder i Københavns-området og på Sjælland. Alle ambulatorier er centralt placeret i forhold til offentligt transport. 

Vi tilrettelægger vores alkoholbehandling efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger, for at sikre kvalitet i alkoholbehandlingen. I Novavi varetages vores alkoholbehandling af læger, sygeplejersker og socialrådgivere. Alle medarbejdere har en efteruddannelse i alkoholbehandling for at sikre høj faglighed.

Behandlingsgaranti

Behandlingsgarantien er borgerens sikkerhed for, at de får et gratis behandlingstilbud inden for 14 dage. Behandlingsgarantien betyder, at de senest 14 dage efter, at de har sagt ja til behandling, skal deres behandling være påbegyndt. Dette er for at sikre, at borgeren hurtigt får den ønskede hjælp.

Der er ingen ventetid på alkoholbehandling hos Novavi, send en henvisning til alkoholbehandling allerede i dag

I Novavi overholder vi altid behandlingsgarantien, og alle borgere kan henvende sig direkte i et af vores behandlingssteder, og begynde ambulant alkoholbehandling med det samme. Alle vores behandlingssteder tilbyder samtaler udenfor den almindelige arbejdstid, således at de kan modtage behandling før eller efter uddannelse og/eller arbejde således dette ikke påvirker hverdagen yderligere og det ikke bliver nødvendigt at inddrage udefrakommende personer i dette, da det foregår i vedkommendes fritid. Når en borger giver udtryk for, at de drikker for meget, og derfor har brug for behandling , kan du som professionel være behjælpelig med at få borgeren i behandling ved, at du sammen med borgeren kontakter et af vores behandlingssteder her.

Et typisk behandlingsforløb hos Novavi Alkoholbehandlingen

Information om Novavis alkoholbehandling

Brochure om alkoholbehandling

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
få de seneste nyheder direkte i din inbox