Henvisning til behandling

Kontakt nærmeste behandlingssted for at henvise en borger med alkoholafhængighed til behandling.

Sådan hjælper du en borger i alkoholbehandling

Novavi er Danmarks største private udbyder af alkoholbehandling, og behandler hvert år mere end 3.000 mennesker, der ønsker at ændre deres forhold til alkohol.

Novavi tilbyder professionel ambulant alkoholbehandling på 8 behandlingssteder i Københavns-området og på Sjælland. Alle ambulatorier er centralt placeret i forhold til offentligt transport.

Vi tilrettelægger vores alkoholbehandling efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger, for at sikre kvalitet i alkoholbehandlingen. I Novavi varetages vores alkoholbehandling af læger, sygeplejersker og socialrådgivere.

Alle medarbejdere har en efteruddannelse i alkoholbehandling for at sikre høj faglighed.

Behandlingsgaranti

Behandlingsgarantien er borgerens sikkerhed for, at de får et gratis behandlingstilbud inden for 14 dage. Behandlingsgarantien betyder, at de senest 14 dage efter, at de har sagt ja til behandling, skal deres behandling være påbegyndt.

Der er ingen ventetid på alkoholbehandling hos Novavi

I Novavi overholder vi altid behandlingsgarantien, og alle borgere kan henvende sig direkte i et af vores behandlingssteder, og begynde ambulant alkoholbehandling med det samme. Alle vores behandlingssteder tilbyder samtaler udenfor almindelig arbejdstid, således at de kan modtage behandling før eller efter uddannelse/ arbejde. Når en borger giver udtryk for, at de drikker for meget, og derfor har brug for behandling , kan du som professionel være behjælpelig med at få borgeren i behandling ved, at du sammen med borgeren kontakter et af vores behandlingssteder her.

Information om Novavis alkoholbehandling

Brochure om alkoholbehandling

Subscribe til vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder direkte i din inbox