Du har ret til gratis alkoholbehandling

Som borger i Danmark har du ret til at gratis alkoholbehandling. Læs mere her.

Gratis alkoholbehandling hos Novavi

Når du starter i gratis alkoholbehandling vil du altid få tilbudt en lægesamtale. Her  informeres du om mulighederne for medicinsk behandling og behandlingsforløbet hos Novavi. Du vil altid deltage i en dialog om og have medindflydelse på om du ønsker medicinsk behandling, hvilken medicin du skal have og behandlingsforløbets tidshorisont. Vi oplever, at det har en meget positiv effekt på dem som kommer hos os. Det vil dog altid være lægens afgørelse hvordan en medicinsk behandling skal indgå i dit behandlingsforløb. Det er for, at sikre dig som patient og din sikkerhed hos os.

Med gratis alkoholbehandling hos Novavi er det altid muligt, at forblive anonym. Dette er for at sikre dig som patient og at informationen om din behandling udelukkende deles hvis du ønsker det og til de personer, som du ønsker. Når du takker ja tak, til en behandling hos Novavi og går i medicinsk behandling sørger vi for, at følge de kliniske retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen. Dette overholdes ved hjælp af autoriserede fagpersoner, som har været i faget i mange år.

Vi bestræber os på, at skabe så trygge rammer som muligt og at efterleve de kliniske retningslinjer som vores fagpersoner stiller op ud fra Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Vi har dig i fokus gennem hele behandlingsforløbet, og du vil være med inde over alle aspekter af denne fra start til slut. Altså, sørger vi for at skræddersy et behandlingsforløb der passer til DIG.

Her kan du læse meget mere om den medicinske behandling som vi tilbyder hos Novavi: 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
få de seneste nyheder direkte i din inbox