Tag en alkoholtest, hvis du er i tvivl om du har brug for alkoholbehandling

Hos vores gode samarbejspartnere Alkolinjen kan du tage en alkoholtest udviklet af WHO, der kan fortælle dig, om du eller en pårørende har behov for alkoholbehandling

Test dig selv, eller en du kender – tag en alkoholtest

Man kan være i tvivl om, hvorvidt man har et alkoholmisbrug, og om man er alkoholafhængig. Her har du muligheden for at prøve en alkoholiker test på dig selv eller en pårørende. Alternativt er du altid velkommen til at kontakte Novavi’s behandlingssteder.

Har du behov for alkoholbehandling?

Det er et spørgsmål, der kan være svært at svare entydigt på. Som det er beskrevet på siden Alkoholbehandling hos Novavi, er det typisk konsekvenserne af alkoholmisbrug og ikke antallet af genstande, der definerer problemets omfang. Det er naturligvis også konsekvenserne, der er lettest at identificere for pårørende.

Læs mere om Novavi alkoholbehandling her

Hvad er en alkoholtest?

Novavi bruger den alkoholtest, der er udviklet af WHO, og som er et af de mest udbredte værktøjer til at screene for alkoholproblemer. Testen består af en række spørgsmål, som vil er beregnet til at afdække hvorvidt man har et stort alkoholforbrug, afhængighed og skadeligt forbrug af alkohol. Man kan altså f.eks. godt have et skadeligt forbrug af alkohol uden at have en afhængighed. 

Denne alkoholtest leveres af vores gode samarbejdspartnere fra Alkolinjen. Testen er udviklet af WHO og anbefales af Sundhedsstyrelsen.

Alkoholbehandling hos Novavi er gratis, og du kan være anonym

Folder om alkoholbehandling

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder direkte i din inbox